Anlık Bildirim

Marvel’s Spider-Man 2 daha büyük dünyası ile satışta

PlayStation 5 kullanıcılarının merakla beklediği Marvel’s Spider-Man 2 oyunu satışa sunuldu. Peter Parker ve Miles Morales ile oynadığımız oyun grafikleri ile iddialı.
Marvel’s Spider-Man 2 Tam Boyutta Gör
Yılın en çok beklenen oyunlarından Marvel’s Spider-Man 2 dün itibariyle satışa sunuldu. Son günlerde inceleme videoları ile heyecanı oldukça arttıran oyun, PlayStation 5 donanımını en verimli şekilde kullanıyor.

Marvel’s Spider-Man 2 neler sunuyor?

Marvel’s Spider-Man 2 oyunu Marvel sinematik evreninde olduğu gibi paralel evrenlerden ilham alıyor. Bu kez tek bir örümcek adam yerine iki örümcek adam var. Peter Parker ve animasyon serisinden hatırladığımız Miles Morales maceradan maceraya atılıyor.

Kaynak hikâyeye bağlı kaldığı belirtilen oyunda açık dünya önceki oyunun neredeyse iki katı. Işın izleme teknolojisi ile çok daha kaliteli görsellerin elde edildiği oyunda adaptif tetik, hızlı yükleme süreleri, yoğun 3D ses gibi PS5 avantajları da sonuna kadar kullanılıyor.

Marvel’s Spider-Man 2 eğlenceyi ikiye katlıyor Tam Boyutta Gör

Venom, Sandman gibi tanıdık kötülerin yanında gelecek yıl beyazperdede Aaron Taylor Johnson’ın canlandıracağı Kraven the Hunter gibi karakterleri de görmek mümkün olacak. Marvel’s Spider-Man 2 yapımı 1499TL fiyat etiketi ile satışta. PS5 Slim özel paketi ise 8 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim