Anlık Bildirim

Makyajlı 2020 Renault Talisman tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Makyaj operasyonundan geçirilen 2020 Renault Talisman, tasarımındaki ufak dokunuşların yanı sıra yeni teknolojiler ve güncel motorlarla birlikte tanıtıldı. İşte 2020 Talisman'la ilgili tüm detaylar:

Makyajlı 2020 Renault Talisman tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki ay düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’na sayılı günler kala markaların fuar için hazırladığı sürprizler sırasıyla ortaya çıkıyor. Makyajlı 2020 Renault Talisman, hem sedan hem de station wagon gövde tipiyle tanıtıldı.

2020 Renault Talisman’ın dış tasarımındaki değişimi fark etmek biraz zor olabilir. Zira bu alanda oldukça küçük kozmetik dokunuşlar yapılmış. Makyajlı Talisman’ın ızgarasındaki krom çizgilerde ufak bir değişiklik yapılmış. Ayrıca tamponun alt kısmındaki hava girişleri ve sis farlarının tasarımı değişmiş. Tüm donanım seviyelerinde standart olarak LED farların kullanıldığı belirtiliyor. LED Matrix teknolojisi ise opsiyon listesinde.

2020 Renault Talisman’ın stopları da tamamen LED aydınlatmadan oluşuyor fakat bu kez aydınlatmaların içerisinde krom detaylara ve dinamik sinyal lambalarına yer verilmiş. Tavandaki köpek balığı anten, 17 ila 19 inç arasında değişen yeni tasarım jantlar ile Baltic Grey, Vintage Red ve Highland Grey gibi yeni gövde renkleri de 2020 Renault Talisman’ın tasarım unsurları arasında.

Daha gelişmiş kabin teknolojileriyle karşımıza çıkan 2020 Renault Talisman’da daha geniş bardak tutuculara, çerçevesiz elektrokromatik dikiz aynasına ve kablosuz şarj ünitesine yer verilmiş. Ayrıca, klima ayarlarının yapıldığı bölüm yeniden elden geçirilmiş ve döner düğmelerin içine küçük ekranlar eklenmiş.

Pek çok kişiselleştirme seçeneğine sahip 10.25 inç dijital gösterge ekranı 2020 Renault Talisman’da da varlığını sürdürüyor. Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip Easy Link bilgi-eğlence sistemi de ortadaki portre görünümlü 9.3 inç dokunmatik ekrandan kontrol ediliyor. Yeni döşemelere de yer verilen makyajlı Talisman’da üç farklı renge sahip Riviera deri döşeme opsiyon olarak sunuluyor. Serinin tepesinde ise Nappa deri döşeme kullanılıyor.

Makyajlı 2020 Renault Talisman tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

2020 Renault Talisman, Otoyol ve Trafik Sıkışıklığı Yardımcısı adı verilen seviye 2 otonom sürüş teknolojisi ile donatılmış. Fransız marka, 160 km/s hıza kadar aktif edilebilen bu özelliğin günlük kullanımı hiç olmadığı kadar konforlu hale getirdiğinin altını çiziyor. Serinin en tepesinde standart olarak sunulan 4Control dört tekerlekten yönlendirme sistemi ve adaptif süspansiyonlar da makyajlı Talisman’ın donanımları arasında.

2020 Talisman motor seçenekleri

2020 Renault Talisman’ın motor seçenekleri de güncellenmiş. 160 beygir güç ve 270 Nm tork üreten 1.3 litre TCe 160 motor sadece 7 ileri EDC ile kombine edilmiş. Daha güçlü seçenek arayanlara ise TCe 225 isimli 1.8 litre dört silindirli turbo motor sunuluyor. Megane RS ve Alpine A110 modellerinde de bulunan bu motor 225 beygir güç ve 300 Nm tork üretiyor ve 7 ileri EDC birlikte çalışıyor.

2020 Renault Talisman’ın dizel kanadında ise 120 ve 150 beygir güç seçenekleri bulunan 1.7 litre dört silindirli Blue dCi bulunuyor. Aracın satışa sunulduğu pazara göre değişen bu seçenek 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş. Bunun yanı sıra 160 ve 200 beygirlik versiyonlara sahip 2.0 litre Blue dCi da 6 ileri EDC şanzımanla birlikte tercihler arasında.

2020 Renault Talisman, önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek ve Haziran ayı itibariyle Avrupa’da satışa sunulacak. Aracın fiyatı henüz belli değil fakat güncel modelin ülkemizdeki fiyatı Touch Roof 1.3 TCe 160 bg EDC versiyonuyla birlikte 250 bin TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12904 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, makyajlı talisman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim