Anlık Bildirim

Yeni Hyundai i20'nin iç mekanından ilk görüntü geldi

Önümüzdeki ay Cenevre'de sergilenecek yeni i20'nin dış tasarımı dahil diğer tüm bilgilerini geçtiğimiz hafta öğrenmiştik. Bugün de yeni i20'nin iç mekanına ilişkin resmi görüntüler paylaşıldı.

Yeni Hyundai i20'nin iç mekanından ilk görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta yeni Hyundai i20’nin tasarımını gözler önüne seren resmi görseller paylaşılmıştı. Fakat bu görseller arasında yeni i20’nin iç mekanına ilişkin gerçek bir görüntü bulunmuyordu.

Koreli üretici, bu eksiği de gidererek yeni i20’nin tasarımını tamamen ortaya çıkarmış oldu. Yeni i20’nin konsoluna baktığımızda, bir önceki jenerasyona göre çok daha modern ve teknolojik detaylarla donatıldığını görüyoruz.

Yeni i20’nin ön konsolu, günümüzdeki pek çok araçta olduğu gibi iki büyük ekranla domine edilmiş. Bunlardan ilki, multimedya tuşlarına sahip yeni direksiyonun hemen arkasında bulunan 10.25 inç dijital gösterge ekranı. Diğeri ise gösterge panelinin kenarına tutturulmuş gibi görünen 10.25 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı.

Yeni i20’nin gösterge ekranındaki renkler seçilen moda göre değişiklik gösteriyor. Normal için mavi, Eco için yeşil, Sport için turuncu renk uygulanıyor. Yeni multimedya sistemi ise Hyundai Bluelink Telematik ve Hyundai LIVE gibi servislerle sürüş deneyimini artırmayı hedefliyor. Hyundai LIVE servisinde gerçek zamanlı trafik ve hava durumu verileri, yakıt istasyonu ve park alanlarıyla ilgili bilgiler ve çevrimiçi ses tanıma gibi özellikler bulunuyor.

Yeni i20’nin multimedya sistemi Android Auto ve Apple Car Play desteğine de sahip. Bunlardan ikincisi, 8 inçlik ekranla kombine edildiğinde kablosuz olarak kullanılabiliyor. Kablosuz şarj ünitesi, 8 hoparlörlü Bose ses sistemi, ambiyans aydınlatması da yeni i20’de opsiyon olarak sunulan donanımlar arasında. Yeni Hyundai i20, önümüzdeki ay 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7744 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni i20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim