Anlık Bildirim

Marvel dizisi Loki'nin 2. sezonu resmi olarak duyuruldu: Loki, Doctor Strange 2'de yer alacak

Disney'in Marvel evreni için hazırladığı Disney Plus dizisi Loki'nin ikinci sezonu bugün yayınlanan final bölümünün ardından resmi olarak duyuruldu.

Loki'nin 2. sezonu duyuruldu Tam Boyutta Gör

Marvel'ın hem çizgi roman evrenindeki hem de sinema evrenindeki önemli karakterlerinden biri olan Loki'nin bir süredir dizisi yayınlanıyordu. Bugün yayınlanan bölüm ile dizi ilk sezonun finalini yaptı. Son bölüm ile birlikte güzel bir haber de geldi.

Loki'nin 2. Sezonu Geliyor

Loki'nin altıncı bölümü geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bölümün sonunda ise Marvel'dan alıştığımız bir sahne vardı. Bu sahnede dizinin ikinci sezon ile döneceği resmi olarak açıklanmış oldu. Loki'nin ikinci sezonunun onaylandığı zaten biliniyordu ancak şimdi resmi olarak duyurulmuş oldu.

Daha önce yapılan açıklamalara göre ikinci sezonun hazırlıkları 2022'nin ilk aylarında başlayacak. Ne yazık ki ikinci sezon ile ilgili başka hiçbir bilgi bulunmuyor. Loki dizisinin ilk sezonu ile birçok izleyiciden olumlu yorum aldığını söylemek gerek. Umuyoruz ki yakın zamanda Disney+ da ülkemizde erişime açılır.

Loki, Doctor Strange 2'de Yer Alacak

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Loki, Doctor Strange'in ikinci filmi olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness'da yer alacak. Loki spoiler'ı vermeden şunu söyleyebiliriz: Loki'nin final bölümü aslında bu olayın altyapısını hazırlamıştı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim