Anlık Bildirim

Death Stranding geliştiricisi Kojima Productions, film ve dizi yapmaya başlayacak

Death Stranding ve stüdyonun başındaki usta isim Hideo Kojima ile tanınan oyun geliştirme stüdyosu Kojima Productions, film, dizi ve müzik için yeni bi iş bölümü açtığını açıkladı.

Kojima Productions film ve dizi yapmaya başlayacak Tam Boyutta Gör

Metar Gear Solid ve P.T. ile tanınan Hideo Kojima bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Konami'den ayrılarak kendi stüdyosunu kurdu. Kojima Productions isimli bu stüdyo 2019 yılında Death Stranding isimli ilk oyununu çıkardı ve tüm oyuncular Kojima'nın hikaye anlatımına hayran kaldı. hatta birçok oyuncu film veya dizi hazırlamasını istedi. Bu isteğimiz de gerçek olacak gibi duruyor.

Kojima Productions Film ve Dizi Yapacak

Geçtiğimiz günlerde Kojima Productions, Los Angeles'ta film, dizi ve müzik içerikleri için yeni bir iş bölümü açtığını duyurdu. Bu bölüm dediğimiz gibi film, dizi ve müzik gibi yeni içeriklere odaklanacak. Yeni bölümün başında ise Sony Interactive Entertainment'ta yaklaşık 28 yıl çalışan Riley Russell bulunuyor.

Şu an için bu yeni bölümün projelerine dair bir ayrıntı verilmedi. Ancak umuyoruz ki direkt olarak Kojima'nın yazdığı ve yönettiği birkaç film izleyebiliriz. Hatta bir korku filmi yapmasını şahsi olarak çok istediğimi söyleyebilirim. Stüdyonun şu anda yeni bir oyun üzerinde çalıştığı da biliniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim