Anlık Bildirim

Kickstarter’dan blok zinciri hamlesi

Ünlü kitle fonlama platformu Kickstarter gelecek yıldan itibaren alt yapısını Celo blok zinciri ağına taşımaya karar verdi. Yakın dönemde manifesto yayınlanarak geçiş başlayacak. 

Kickstarter Tam Boyutta Gör

Bugün kripto para piyasası en çok gündeme oturan unsur iken arkasında yer alan blok zinciri teknolojileri ise çok konuşulmuyor. Video akışlarından müzik akışlarına, güvenliğe, depolamaya ve doğrulamaya kadar sayısız konuda blok zinciri teknolojileri geliştirildi. Teknoloji devleri de yavaş yavaş bu çözümleri benimsemeye başladı. 

Kickstarter’dan dev hamle

Kitle fonlama platformu dendiğinde akla ilk gelen ve sayısız girişimi teknoloji dünyasına kazandıran Kickstarter yavaş yavaş blok zinciri çözümlerini benimseyecek. Celo ağı ile ortaklık yapan platform yakın zamanda geçiş yapacak.

Kickstarter yöneticileri Celo ağında bir açık kaynak protokol geliştirmek istiyor. Kickstarter platformunun tüm varlıkları herhangi bir sıkıntı yaşamadan bu protokole aktarılacak. Platform bu sayede karbon salınımını en aza indirmeyi hedefliyor. 

Önümüzdeki haftalarda Whitepaper olarak bilinen manifesto yayınlanacak ve proje anlatılacak. 2022 yılında ağa tamamen geçiş yapılırken bir yönetim merkezi ile geliştirme süreci takip edilecek. Bu noktada bağışlar Celo kripto parası ile mi yapılacak yoksa Kickstarter özel bir yönetim tokeni mi geliştirecek şimdilik bilinmiyor. Daha önce de kripto para üzerinden kitle fonlaması yapan platformlar olmuştu. Kickstarter bu konuda yeni bir trend başlatacak gibi görünüyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim