Anlık Bildirim

Hotbit borsası battı

Kripto para dünyasındaki likidite krizine daha fazla dayanamayan Hotbit borsası kepenkleri kapattı. Bu haftadan itibaren borsanın tüm faaliyetleri durdurulmuş durumda.
Hotbit Tam Boyutta Gör
Kimileri tarafından kullanışsız bulunan ancak zaman zaman önemli ön satış projeleri ile ilgiyi üzerine çeken Hotbit borsası yolun sonuna geldi. Düzenleyici baskıları ve mali sıkıntılar borsanın kapanmasına neden oldu.

Hotbit neden kapandı?

Aslında kripto para borsalarının sallanmaya başlaması Luna skandalı ve sonrasında kripto para dünyasını kasıp kavuran likidite sıkıntılarına denk geliyor. FTX ve Bittrex gibi pek çok borsa battı veya batırıldı.

Bu halkaya son olarak Hotbit borsası eklendi. Bir dönem günlük 350 milyon dolarlık hacme kadar ulaşan Hotbit borsası, bazı konular nedeniyle soruşturmalar, siber saldırılar gibi nedenlerle krize sürüklendi.

5 yıldan fazla bir süredir faaliyette olan Hotbit borsası bu hafta itibariyle faaliyetlerine son verdi. Borsada varlığı olan kullanıcıların 21 Haziran sabah saat 7’ye kadar başka mecralara çekmeleri isteniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim