Anlık Bildirim

Twitter CEO’su Jack Dorsey’in paylaştığı şifreli tweet ne anlama geliyor?

Twitter CEO’su Jack Dorsey, son paylaşımında ilginç bir mesaj yayınladı. Gizemli tweetin, kripto paralar hakkında özel bir bilgi içerdiği iddia ediliyor.          

Jack Dorsey’in paylaştığı şifreli tweet ne anlama geliyor?

Sıkı bir Bitcoin destekçisi olduğu bilinen Twitter CEO’su Jack Dorsey’in, kısa bir süre önce paylaştığı tweet kripto para topluluğunda tartışma konusu oldu.

Takipçileri, dün akşam kişisel Twitter hesabı üzerinden “705742” mesajını paylaşan Dorsey’in bu paylaşımına anlam vermekte zorlandı. Kripto para topluluğunda bu mesajın Bitcoin’le ilişkili olabileceği tartışılmaya başlandı.

Jack Dorsey muhtemelen bu paylaşımıyla Bitcoin ağındaki bir bloka atıfta bulunuyor. Ancak 705742 numaralı blokta kayda değer bir gelişme şu an için görünmüyor. Öte yandan Reddit’teki tartışmalarda kullanıcılar bu blok numarasının, Square’ın geride bıraktığımız günlerde duyurduğu madencilik platformunun çıkardığı ilk blok olduğunu iddia etti. Bazı kullanıcılar şakayla karışık bir şekilde “705742” sayısının Jack Dorsey’in yıl sonu için Bitcoin’de öngördüğü fiyat seviyesi olduğunu belirtti. 

“705742” sayılı blok, Dorsey’in tweet’inden yaklaşık bir saat sonra çıkarıldı. Bitcoin ağ kaşiflerine göre söz konusu blok BTC.com tarafından bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim