Anlık Bildirim

İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri

Disney, yeni yayın servisi Disney Plus'ta özellikle de Marvel kozunu çok iyi bir şekilde kullanmak istiyor. İşte sinematik evrenle direkt olarak bağlantılı olacak olan yeni Marvel dizileri:
Disney'in bugün resmen tanıtımını yaptığı dijital yayın platformu Disney+, önümüzdeki kasım ayında kullanıcılarla buluşacak. Rekabetçi fiyat politikasıyla dikkat çeken yeni platformun Netflix, Amazon Prime Video ve Apple TV+ gibi servislere rakip olması bekleniyor. Peki Disney Plus'a abone olmayı düşünenler ne tür içerikler bekleyebilir?

Disney bildiğiniz gibi son yıllarda sinema sektörünü adeta eline geçirmiş durumda. Medya devinin bu alandaki en büyük kozu ise yaklaşık 10 yıldır Marvel Stüdyoları olmuştu. Disney yeni yayın servisinde de bu kozunu en iyi şekilde kullanmayı planlıyor. Marvel hayranları Disney Plus platformunda aşağıdaki üç diziyi izleyebilecek.

Falcon & Winter Soldier


Captain America ve Avengers filmlerinin sevilen iki kahramanı, Falcon & Winter Soldier dizisinde bir araya geliyor. Dizide Anthony Mackie ve Sebastian Stan başrollerde yer alacak. Konusuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmayan dizinin yayın tarihi de henüz belli değil.

Loki


Avengers: Infinity War'da Thanos tarafından öldürülen Loki, kendi bireysel dizisiyle geri dönüyor. Ünlü aktör Tom Hiddleston'un başrolünde yer alacağı dizi Disney Plus'ta Marvel hayranlarıyla buluşacak. Dizinin Loki'nin geçmişine odaklanacağı tahmin ediliyor. Yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

WandaVision


Wanda Maximoff ve Vision karakterlerini bir araya getirecek olan WandaVision, Disney Plus'ta Marvel hayranlarıyla buluşacak. Dizinin başrollerinde Elizabeth Olsen ve Paul Bettany yer alıyor. Konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmamış olsa da şu anki tahminler dizinin Infinity War öncesinde geçeceği yönünde. Ancak dizinin konusu biraz da Avengers: Endgame'de gerçekleşecek olan olaylara bağlı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10819 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Disney, marvel sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim