Anlık Bildirim

İstanbulkart'a mobil uygulama ile otomatik bakiye yükleme devri başladı

İstanbul'da toplu ulaşım, otopark ve bisiklet kiralama için kullanılan İstanbulkart'ın mobil uygulamasının final sürümü yayınlandı. Uygulama ile kartınıza otomatik yükleme talimatı verebilirsiniz.

İstanbulkart'a mobil uygulama ile otomatik bakiye yükleme devri başladı Tam Boyutta Gör

İstanbul’da toplu ulaşım araçlarında seyahat etmek için kullanılan İstanbulkart’ın mobil uygulaması hizmete girdi. Uzun zamandır test sürecinde olan uygulamanın final sürümü uygulama marketlerinde yayınlandı.

Yetersiz bakiye anonsu tarih olacak

Mobil uygulama sayesinde İstanbulkart’a bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Dilerseniz bakiye yükleme işlemini otomatik hale getirebiliyorsunuz. Kartınızdaki bakiye bittiğinde, otomatik olarak kredi kartınız üzerinden yükleme yapılıyor.

Uygulama ile para yüklemenin yanında bakiye görüntüleme ve hesap hareketlerini izleme işlemlerini de gerçekleştirebiliyorsunuz. NFC destekli telefonlarda, kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan kartı telefona tutarak bakiye görüntüleniyor ve yükleme yapılabiliyor. Kullanıcılar en yakın İstanbulkart yükleme ve harcama noktalarını harita üzerinden görüntüleyebiliyor.

İBB iştiraki Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş (BELBİM) tarafından geliştirilen uygulamayı Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12502 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim