Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro'nun yeni renk seçenekleri ortaya çıktı

iPhone 16 serisinin kamera modülünden sonra yeni renk seçenekleri ortaya çıktı. Apple, iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modelleri için iki yeni titanyum renk sunabilir.
iphone 16 pro yeni renkler çöl titanyum titanyum gri Tam Boyutta Gör
iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max, ufak tasarımsal değişikliklerle gelecek. Son sızıntıya göre, Apple, iPhone 16 Pro’larda iki yeni titanyum renk seçeneği sunacak; gri rengi sevenler için Titanium Gray ve Çöl Sarısı olarak da geçen Desert Titanium. Majin Bu, iki yeni rengiyle iPhone 16 Pro görsellerini paylaştı.

iPhone 16 Pro iki yeni renk seçeneğiyle geliyor

Majin Bu, Çöl Titanyum olarak adlandırılan rengin 2022’de iPhone 14 Pro’da sunulan Altın renk seçeneğine benzeyeceğini ancak daha koyu tonda olacağını söylüyor. Titanyum Gri ise 2014’te iPhone 16’da sunulan Uzay Grisi (Space Gray) tonuna benzer olacak.

iPhone 15 Pro’lar Siyah Titanyum, Beyaz Titanyum, Mavi Titanyum ve Natürel Titanyum renk seçenekleriyle geliyor. Gold (Altın) renk seçeneği bulunmuyor. Son olarak iPhone 14 Pro’nun altın renk seçeneği vardı. Apple, iPhone Pro modellerini genelde dört lansman rengiyle sunuyor ve siyah, beyaz seçenekleri kesin oluyor. Apple, yeni renklere yer açmak için mavi titanyum ve natürel titanyum renk yeni nesil iPhone’larda olmayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim