Anlık Bildirim

iPhone 15 serisi USB-C üzerinden video çıkışı yapabiliyor

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 15 serisi, firmanın USB-C girişli ilk akıllı telefon serisi olmayı başardı. Yeni gelen bilgiler, bu cihazların USB-C yeteneklerine açıklık getiriyor.
iPhone 15 serisinin USB girişinden yeni detaylar geldi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 15 serisi, birçok açıdan Apple’ın en dikkat çekici akıllı telefon güncellemesinden biri olmayı başardı. USB-C’ye sahip ilk iPhone modelleri olan bu cihazların USB-C yetenekleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

iPhone 15 serisi HDMI ve Ethernet desteğine sahip

Geçtiğimiz günlerde iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerini tanıtan Apple, etkinlikte paylaştığı USB-C bilgileri ile birçok detayı karanlıkta bırakmıştı. Bu süreçte birçok iddiaya konu olan bu USB-C girişleri hakkında yeni detaylar geldi. Apple’ın Destek sitesine eklenen yeni sayfa, iPhone 15 serisinin USB-C girişlerini detaylandırıyor.

Buna göre USB 2.0’dan güç alan iPhone 15 dahil bütün iPhone 15 modelleri, USB-C üzerinden video aktarımına izin verecek. Bu yeteneğin ise tüm cihazlarda maksimum 4K 60Hz’e destek vereceği belirtiliyor. Ancak Apple, en iyi deneyim için kendi ürettiği USB-C Digital AV Multiport aksesuarının kullanılmasını öneriyor. Bunun dışında bu sayfa, USB-C girişinin CarPlay, harici depolama, mikrofon, batarya, SD kart okuyucu ve Ethernet girişini destekleyeceğini belirtti. Ancak iPhone 15 Pro’de kullanılan USB-C, USB 3.0 olduğu için daha yüksek transfer hızlarına izin verecek.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3335 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
usb-c, Apple iPhone 15 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim