Anlık Bildirim

iPhone 15'lerin yeni sorunu: Hoparlörden cızırtı sesi çıkıyor!

iPhone 15 Pro'ların ısınma sorununun ardından bir sorun daha gündemde. Bazı iPhone 15 kullanıcıları, dahili hoparlörden sesin cızırtılı çıktığına dair şikayette bulundu.

iPhone 15’lerde yaşanan sorunların ardı arkası kesilmiyor. Telefonun aşırı ısınması dışında başka şikayetler de söz konusu. Son olarak popüler bir sosyal ağ platformunda birkaç kullanıcı iPhone 15’in hoparlörü ile ilgili yaşadıklarını sorunu dile getirdi.

iPhone 15 hoparlör sorunu!

Kullanıcılar, telefonun hoparlöründen cızırtılı ses geldiğini iddia ediyor. Ses seviyesi çok yükseltildiğinde ses bozuluyor ve cızırtılı çıkıyor. Bildirimlere göre bu durumdan en çok kulaklık hoparlörü etkileniyor. Bir kullanıcı, iPhone 15 Pro Max’te tam seste hoparlör üzerinden arama yaptığında sesin çınladığını, ses düzeyi %80 üzerindeyken müzikte de aynı sorunu yaşadığını söylüyor. Başka bir kullanıcı, belli videolarda veya frekans aralıklarında sesin titrediğini veya patladığını söylüyor.

Ücretsiz değişim sonrası sorun devam ediyor!

Kullanıcılar, Apple’dan değişim talebinde bulunduklarını, ücretsiz değişim sonrası yeni cihazlarında da sorunu yaşamaya devam ettiklerini bildirdi. iPhone 15 hoparlöründe yaşanan bu sorunlar donanımsal mı yazılımsal mı henüz belli değil. Apple, henüz açıklama yaptı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8038 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iphone 15 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim