Anlık Bildirim

iPhone 12 Pro ve Pro Max, 120Hz ekranla gelebilir

Apple'ın yıl sonuna doğru piyasaya süreceği yeni nesil iPhone'larla ilgili sızıntılar ortaya saçılmaya devam ediyor. Son bilgilere göre iPhone 12 Pro ve Pro Max 120Hz ekran desteği sunacak.

iPhone 12 Pro ve Pro Max, 120Hz ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple, iPhone 12 modellerini piyasaya sürmek için çalışmalarına devam ederken, cihazlarla ilgili son bilgiler de sızmaya devam ediyor. Yeni söylentiler ise en az iki iPhone 12 varyantının 120Hz yenileme hızı sunan ekranla geleceği yönünde.

Sızıntı Samsung kanadından geldi

Güvenilir sızıntı hesaplarından biri olan Ice universe, genellikle Samsung cihazlarla ilgili bilgiler vermesiyle ünlenmiş bir kaynak. Ancak bu kez iPhone 12 modelleriyle ilgili sızıntıyla adından söz ettiriyor. Ice universe, iPhone 12 Pro ve Pro Max'in 120Hz ekranla geleceğini ve bu bilginin de güvenilir bir kaynaktan geldiğini iddia ediyor. Samsung sızıntılarıyla ünlü olan bu hesabın iPhone 12 söylentilerini duyurması garip karşılanabilir ancak durum öyle değil.

iPhone 12 Pro ve Pro Max, 120Hz ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Samsung'un, iPhone 12 modelleri için OLED panel tedarik edeceğini düşünürsek, bu sızıntının neden Samsung kanadından geldiğini daha net anlayabiliriz. Ayrıca önceki söylentilerde de özellikle  iPhone 12 Pro'nun 120Hz ekranla geleceği belirtiliyordu. Çıkan bu son bilgiler de önceki sızıntıları doğrular nitelikte. Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen iPhone 12 lansmanı için zaman gittikçe yaklaşıyor ve önümüzdeki günlerde cihazlarla ilgili daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim