Anlık Bildirim

iOS 17.2 beta, Apple'ın yeni güncelleme sistemini doğruladı

Apple'ın mağazalarda iPhone'ların kutusunu açmadan kablosuz olarak güncelleyebileceği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Yeni sistem, iOS 17.2 betanın yayınlanmasıyla doğrulandı.
ios 17.2 apple mağaza iphone kablosuz güncelleme Tam Boyutta Gör
Yeni bir telefon alındığında kurulum aşamasında yeni yazılım güncellemesinin çıkması en sinir bozucu şeylerden biridir. Apple, bu duruma son verecek yeni sistemini mağazalarda uygulamaya başlayacak. Yeni sistemle Apple mağazalarında satılan iPhone’lar kutuları açılmadan son sürüme güncellenip tüketiciye verilecek.

iPhone'lar Apple mağazalarında kutusu açılmadan güncellenecek

Apple, iPhone’ların gönderildiğinde veya satın alındığında en son yazılım güncellemesini çalıştırdığından emin olmak için yeni bir sisteme geçiyor. Yeni yayınlanan iOS 17.2 beta sürümünde de onaylandığı üzere, Apple pad benzeri bir cihazda iPhone’u kablosuz olarak açacak, yazılım güncellemesini indirip yükleyecek ve kapatacak. Bu şekilde kutusu açılmamış iPhone, son iOS sürümüne güncellenmiş olacak. Satın alan kişi, kurulum aşamasında yazılım güncelleme işlemiyle uğraşmayacak.

Bu sistemin tanıtılmasının nedeninin yeni iPhone 15 modellerinde yaşanan bir sorundan kaynaklandığı bildiriliyor. Kullanıcıları, kurulum sırasında eski iPhone'dan yenisine veri aktarılamamasına neden olan bir sorunla karşılaşmıştı. Bu hatayı düzeltmek için bir yazılım güncellemesi yayınlandı ancak güncelleme iPhone kurulmadan yüklenemedi. Apple, bu sorunu tekrar yaşamak istemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim