Anlık Bildirim

Apple, iOS 17.1 güncellemesini yayınladı: İşte iPhone'lara gelen yenilikler

Apple, desteklenen tüm iPhone modelleri için iOS 17.1, iPad'ler için iPadOS 17.1 güncellemesini sundu. Peki, yeni iOS 17 sürümü neler getiriyor?                 
apple iphone ios 17.1 çıktı indir Tam Boyutta Gör
Apple’ın yeni yazılımları 24 Ekim’de yayınlaması bekleniyordu ancak bunun yerine Mac etkinlik tarihi duyuruldu. Şirket, sürpriz şekilde beklenen güncellemeleri (iOS 17.1, iPadOS 17.1, watchOS 10.1, macOS Sonoma 14.1, tvOS 17.1) bugün yayınladı. iPhone 15 dışında iOS 17 güncellemesini alan tüm modellere sunulan iOS 17.1 güncellemesi birkaç ufak yenilik getiriyor. Ayrıca Fransa’da yaşanan iPhone 12 radyasyon sorunu da giderilmiş oldu.

iOS 17.1 güncellemesi neler getiriyor?

iOS 17.1 güncellemesi ile birlikte AirDrop kapsama alanı dışındayken internet üzerinden büyük boyutlu AirDrop dosya aktarımı mümkün hale geldi. Apple Müzik uygulaması favori şarkılara, albümlere ve çalma listelerine yönelik seçenekler sunuyor ve artık her çalma listesinin sonunda şarkı önerileri sunuyor. Fransa’daki iPhone 12 kullanıcıları için radyasyon seviyesinin düzeltilmesi, ekran görüntüsünün kalıcı olmasına neden olan bir sorunun giderilmesi, Apple Watch’u ilk kez eşleştirirken veya aktarırken önemli konum ayarının sıfırlanmasına neden olan bir hatanın düzeltilmesi, klavyenin geç yanıt vermesine neden olabilen bir sorunun giderilmesi dahil olmak üzere çeşitli düzeltmeler de içeriyor.

iOS 17.1, StandBy özelliği için yeni kontrol seçenekleri, dinamik adada flaş ışığı göstergesi gibi iPhone 14 Pro ve 15 Pro modellerine özel yenilikler de getiriyor. Yeni iOS 17 sürümünde birçok hatanın düzeltildiği görülüyor ancak iPhone’ların gece kapanıp açılması sorununun çözülüp çözülmediği henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31355 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 17.1, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim