Anlık Bildirim

Instagram, şimdi de kimleri engellemek isteyebileceğinizi önerecek

Şimdiye dek takip önerilerinde bulunan Instagram, bu kez de engellemek isteyebileceğiniz hesaplar için öneride bulunacak. Instagram'a eklenecek engelleme önerilerine ilişkin detaylar haberimizde.

Instagram, şimdi de kimleri engellemek isteyebileceğinizi önerecek Tam Boyutta Gör

Instagram, engellemek isteyebileceğiniz kullanıcıların önerildiği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. 

Şimdiye kadar takip önerilerinde bulunan popüler sosyal medya platformu, "engellenen hesaplar" kısmına eklenecek olan bu özellikle birlikte, artık engellemek isteyebileceğiniz hesaplar için de öneride bulunacak.

Facebook ile entegre çalışacak

Facebook ile entegre çalışacağı tahmin edilen özellik, kullanıcıların daha önce Facebook'ta engellemiş olduğu hesapların Instagram hesaplarını tespit ederek, bu hesapları "engellenen hesaplar" kısmında listeleyecek.Yani takip önerilerinde olduğu gibi etkileşim odaklı bir tavsiye sistemi söz konusu değil.

Instagram, şimdi de kimleri engellemek isteyebileceğinizi önerecek Tam Boyutta Gör

Yalnızca Facebook ve Instagram hesapları arasında bir eşleştirme yapılacak ve Facebook'da engellenmiş bir hesabın Instagram'da da engellenmek isteneceği varsayılarak, engellenmiş Facebook hesabının Instagram'ı "engellenen hesaplar" kısmında listelenecek. Kullanıcı dilerse engelle butonuna basarak, Facebook'da engellemiş olduğu bir hesabı, Instagram'da da engelleyebilecek. 

Şu an geliştirme aşamasında olan bu özelliğin, yalnızca Instagram hesaplarını Facebook ile eşleştirmiş kullanıcılarda aktif edilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim