Anlık Bildirim

In Win yine ezber bozacak bir kasa tasarımı hazırladı

The Diéy adındaki ilginç kasa tasarımı etrafını kaplayan fleksi ışıklı plakalar ve armatürü ile bir masa lambasını anımsatıyor. In Win Diéy sınırlı sayıda üretilecek.

In Win yine ezber bozacak bir kasa tasarımı hazırladı Tam Boyutta Gör

İlginç kasa tasarımları dendiğinde akla ilk gelen firma olan In Win yine ezber bozacak türden bir kasa tasarımına imza attı. The Diéy adlı kasa uzaktan bakıldığında bir masa lambasını andırıyor. Kasanın yapısı da oldukça ilginç.

The Diéy özellikleri

The Diéy kasa modeli oldukça büyük küre şeklinde bir yapıya sahip. Kasanın etrafında onlarca pleksiden imal edilmiş plakalar yer alıyor. Bu plakalar aydınlatma ile donatılmış ve açılıp kapanması için özel mekanizmalara sahip.

Kontrol merkezinden bu plakalar açılıp kapanıyor ve kelebek sürüsü tarzında bir efekt elde edilebiliyor. Plakalar açıldığında kasanın donanım kısmı da net bir şekilde görülebiliyor.

In Win yine ezber bozacak bir kasa tasarımı hazırladı Tam Boyutta Gör

Kasa E-ATX ana kartlarına destek sunuyor. 4 adet 3.5 inçlik yuva 2.5 inçlik sürücüleri de turabiliyor. 8 genişleme slotu 36 cm’ye kadar ekran kartları ve 17 cm yüksekliğe kadar soğutuculara izin veriyor. Ayrıca 3 adede kadar 360 mm x 120 mm radyatör de takılabiliyor.

Kasanın boyutları 800 mm x 960 mm x 960 mm - 800 mm x 1300 mm x 1300 mm şeklinde belirlenmiş. Asılabildiği armatür ile birlikte bu tasarım 2.3 m x 1 m x 1.5 m ölçülerine ulaşıyor. Kasanın alt kısmında In Win logosunu armatürün yüzeyine yansıtacak bir LED projeksiyon da mevcut. In Win Diéy sınırlı sayıda üretilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8622 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
in win, In Win Diéy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim