Anlık Bildirim

İddia : 5.9 inçlik Galaxy Note 3 bu hafta AT&T yöneticilerine tanıtılacak

İddia : 5.9 inçlik Galaxy Note 3 bu hafta AT&T yöneticilerine tanıtılacak

Samsung'un kendine bir segment oluşturduğu Note serisi akıllı telefonlar bu yıl yeni bir amiral gemi modeli bekliyor. Galaxy Note 3 olacağı çeşitli kaynaklarda dile getirilen modelin ekran boyutu konusunda bazı çelişkiler bulunmaktaydı.

Bazı kaynaklar 6.3 inçlik Full HD Super AMOLED ekran iddiasını sürdürürken, bazı kaynaklar da 5.9 inçlik Full HD Super AMOLED ekran iddiasına yer veriyor. Ancak Korea Times tarafından verilen bilgilere göre AT&T operatörü yöneticileri ve Samsung, Seoul'de bir toplantı düzenleyecek. Bir Samsung tedarikçisi tarafından aktarılan bilgiler yöneticilerin bir Galaxy Note 3 maketi üzerinde, yapılacak tanıtım ve etkinlikleri görüşecekleri yönünde. 

Galaxy Note 3 modelinin ekran boyutu ise sanılanın aksine 5.9 inç olacak. 5.5 inç olan Galaxy Note 2 modelinden büyük bir sıçrama yapmak istemeyen Samsung, 5.9 inçlik ekranlar üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Modelin Exynos 5 Octa, LTE ve diğer bazı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Ancak halen son karar verilmiş değil.

6.3 inçlik ekrana sahip cihazın ise bir amiral gemi modeli olmayacağı belirtiliyor. Nispeten daha ucuz bir Phablet olacak bu model yılın ilk yarısında lanse edilecek. 

Samsung'un geçen yıl Galaxy Note 2 modelini Ağustos sonlarında duyurduğu düşünüldüğünde yeni nesil Note akıllı telefonu da muhtemelen yaz ayları sonlarında teknoloji dünyasına merhaba diyecektir. Özellikleri ile çelişkili bilgiler gelse de yaza doğru pek çok nokta aydınlığa kavuşacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2708 kez okundu.
40 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim