Anlık Bildirim

Realme 12 Pro ve 12 Pro Plus'ın tasarımı ortaya çıktı: Telefonlar neler sunacak?

Realme 12 serisi yakında tanıtılacak. Ocak ayının sonunda gerçekleşmesi beklenen tanıtımdan önce Pro modellerinin tasarımı ortaya çıktı. Telefonlar hangi özelliklere sahip olacak?
Realme 12 Pro ve 12 Pro Plus'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Realme 12 serisi yakında tanıtılacak. Ocak ayının sonunda gerçekleşmesi beklenen tanıtımdan önce Pro modellerinin tasarımı ortaya çıktı. Tanıtımın Hindistan’da yapılacağı söylense de, Realme 12 Pro ve Pro+ modellerinin Çin’de TENAA tarafından onaylanması ilk durağın Çin olabileceğini de gösteriyor.

Realme 12 Pro ve 12 Pro Plus'ın tasarımı ortaya çıktı

Realme 12 Pro ve 12 Pro Plus'ın tasarımı ortaya çıktı
Seride Realme 12, 12 Pro ve 12 Pro+ modelleri yer alacak. Realme 12 Pro ve 12 Pro+, TENAA’nın veri tabanında RMX3843 ve RMX3841 model numaralarıyla boy gösteriyor. Veri tabanına eklenen görseller, tasarımın şirketin amiral gemisi telefonu Realme GT 5 Pro’ya oldukça benzer olduğunu gösteriyor.  İki akıllı telefon da deri arka paneller ve büyük yuvarlak kamera modülleriyle gelecek ve dikey şeritlere sahip olacak. Aynı zamanda iki telefon da kavisli ekranlara ile gelecek.

Realme 12 Pro ve Pro+ beklenen özellikler

12 Pro+ versiyonunda Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2'nin yer alması bekleniyor. 12 Pro’nun ise Snapdragon 7 Gen 3 ile geleceği söyleniyor.

Realme 12 Pro+’ta 64 megapiksel OIS destekli Omnivision OV64B periskop telefoto kamera yer alacak. Pro versiyonda ise 32 megapiksel Sony IMX709 2x telefoto kameranın kullanıldığı belirtiliyor. Standart Realme 12 hakkındaki detaylar ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2856 kez okundu.
4 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Realme 12 Pro, Realme 12 Pro Plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim