Anlık Bildirim

iPhone 8'in 512GB'lık depolama seçeneği olabilir

Apple'ın önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen iPhone 8'deki depolama miktarını önemli ölçüde arttıracağı söyleniyor. Şirket 512GB'lık depolama seçeneği sunabilir.
Yeni raporlara bakılırsa Apple, müşterilerin iPhone 8'de tercih edebileceği dahili depolama miktarını önemli ölçüde arttıracak. Şirket, iOS cihazlarda şimdiye kadar hiç görülmemiş 512GB gibi yüksek bir seçenek sunulabilir. Söylentilere göre iPhone 8'in 64GB, 256GB ve 512GB depolama seçenekleri olacak. Ayrıca cihazın 3GB RAM ile birlikte geleceği de sızdırılan haberler arasında.
3GB RAM'li iPhone 8'in 4GB RAM kapasitesine sahip en büyük rakibi Galaxy S8'den en az bir gigabyte daha az belleğe sahip olacağı söyleniyor. Apple'ın geçmişten bu yana hep rakam oyunlarından uzak olduğu ve optimizasyon sayesinde cihazlarında iyi bir performans sağladığı da bir gerçek.
Önceki söylentiler iPhone 8'in 64GB ve 128GB'lık varyantlar ile satışa sunulacağını öne sürmüştü. Dolayısıyla bu son rapor biraz çelişkili gibi duruyor. Ancak şirketin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta 256GB'lık versiyonlar sunuyor olması, yeni iPhone'da bu kapasiteyi iki katına çıkarmasının imkansız olmadığını gösteriyor. Şu an için doğrulanmış herhangi bir şey yok, tüm detaylar iPhone 8'in tanıtılacağı Eylül ayında kesinlik kazanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3799 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim