Anlık Bildirim

LG V30'un resmi teaser videosu yayınlandı

LG, önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak V30'un teaser videosunu yayınlayarak heyecanı arttırdı. İşte iki farklı varyant olarak gelmesi beklenen amiral gemisinin tüm detayları.
Bugüne kadar LG V30'u resmi olmayan sızıntılar sayesine birkaç kez görme şansına sahip olmuştuk. Ancak bu sefer LG, yaklaşan V serisi telefonunun teaser görüntüsünü paylaştı.
17 saniyelik tanıtım fragmanının esas amacı LG V30'un varlığını doğrulamakmış gibi görünüyor. Şirket "V" harfini ışık gösterileri, ada görüntüsü ve diğer yaratıcı öğelerle vurgulamaya çalışmış. Video da zaten V30 ibaresiyle sonlanıyor.
Akıllı telefon 31 Ağustos tarihinde Berlin'de düzenlenecek IFA teknoloji fuarı öncesinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Telefonun 6 inç P-OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Snapdragon 835'ten güç alacak amiral gemisinde 4GB veya 6GB RAM göreceğiz.
Çift arka kamera cihazın en önemli özelliklerinden biri olmayı sürdürecek. Ayrıca telefonda LG'nin UX 6.0 yazılımının çalışacağını belirtelim. Akıllı telefonun LG V30+ olarak adlandırılan premium model ile birlikte iki farklı versiyon olarak sunulması bekleniyor. 64GB'lık model 700$ fiyat etiketine sahip olacak. 128GB'lık V30+ varyantının ise 875$ fiyatla piyasaya sürüleceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim