Anlık Bildirim

HyperX Pulsefire Mat fare matı duyuruldu

HyperX Pulsefire Mat fare matı, RGB aydınlatmasını dahili modülündeki kontrol tuşu ile yönetebildiğiniz özelliği sayesinde rakiplerinden bir adım daha öne çıkıyor.

HyperX Pulsefire Mat tanıtıldı Tam Boyutta Gör

İstikrarlı bir şekilde yükselen oyuncu ekipmanları pazarında fare matları da kendisine yer bulmaya başladı. HyperX Pulsefire Mat fare matı aydınlatma özelliği ile farklılaşmaya çalışıyor. 

HyperX Pulsefire Mat özellikleri ve fiyatı

Fare matlarının genel olarak birbirinden üstün yanı pek bulunmuyor. Kaydırmazlık, akıcılık ve RGB aydınlatma desteği en önemli unsurlar. Üreticiler bu unsurları geliştirerek yeni ürünler piyasaya sürüyor. 

HyperX Pulsefire Mat fare matı 900mmx420mmx4mm şeklinde  ölçülere sahip. Kenar kısmında RGB şeritler döşenmiş. HyperX NGENUITY yazılımı ile profil atadığınız gibi kontrol modülünde bulunan dahili hafızasına da 3 farklı profil atayabiliyorsunuz. Burada yer alan dokunmatik tuş ile geçiş sağlanıyor. 

Tek boyuta sahip olan matta kaydırmazlık ve akıcılık geliştirilmiş. İki yıllık garanti ile satılacak olan HyperX Pulsefire Mat fare matı için 50$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim