Anlık Bildirim

HyperX yeni Cloud III Wireless oyuncu kulaklığını tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Gamescom kapsamında tanıtılan yeni HyperX Cloud III Wireless, geliştirilmiş konfor ve ses özelliklerinin yanı sıra oyunculara 120 saatlik etkileyici bir pil ömrü sunuyor.
HyperX Cloud III Wireless fiyatı Tam Boyutta Gör
Kingston’un oyuncu odaklı alt markası HyperX, Gamescom kapsamında yeni oyuncu kulaklığı olan Cloud III Wireless modelini tanıttı. Firma bu yılın başlarında Computex 2023’te kablolu HyperX Cloud 3’ü zaten tanıtmıştı. Firmanın yeni kulaklığı kablosuz bir yapıya sahip. Dolayısıyla temelde her iki kulaklık da aynı donanıma sahip.

HyperX Cloud III Wireless özellikleri ve fiyatı

HyperX Cloud III Wireless özellikleri Tam Boyutta Gör
Uzunca bir süre önce çıkan HyperX Cloud II, yeni seriyle güncellenirken kulaklığın donanımı da özel bir değişim geçiriyor. HyperX Cloud III Wireless, yeniden ayarlanmış 53 mm açılı sürücüler ve kullanım ömrü boyunca DTS Headphone:X Uzamsal Ses aktivasyonu ile birlikte geliyor. 2,4 GHz bağlantı kablosuz bağlantı sunan kulaklık, 10 mm boyutunda çıkarılabilir mikrofona da sahip.
HyperX Cloud III Wireless tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
PC, PS5, Nintendo Switch ve mobil cihazlarla uyumlu olan HyperX Cloud III Wireless, konfor ve dayanıklılığı ön plana çıkarıyor. Kulaklığın kafa bandında şekil hafızalı köpük ve yumuşak, yüksek kaliteli suni deri kaplama kullanılıyor. Dış tarafta ise dayanıklı metal çerçeve tercih edilmiş. Ürünün vurucu noktası ise pil ömrü. Yaklaşık 330 gram olan Cloud III Wireless, tam şarjda 120 saate kadar pil ömrü sunuyor.

HyperX, halihazırda Cloud III Wireless oyuncu kulaklığını satışa sunmuş durumda. Ürünün yurt dışı fiyatı 170 dolar açıklanırken henüz Türkiye fiyatı belli değil. Ürünün Türkiye sayfasının açıldığını düşündüğümüzde satışların da çok geçmeden başlayacağını varsayabiliriz.

Kaynakça https://www.tweaktown.com/news/93004/hyperx-announces-new-cloud-iii-wireless-gaming-headset-at-gamescom/index.html https://hyperx.com/products/hyperx-cloud-iii-wireless-gaming-headset?variant=43857988616349 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim