Anlık Bildirim

Huawei'in yeni akıllı saati Watch GT4'ün görselleri sızdırıldı

Huawei, 14 Eylül'de Barcelona'da gerçekleştireceği etkinlikte yeni akıllı saati Huawei Watch GT4'ü tanıtacak. Yakın bir zamadna ise bu akıllı saatin görselleri sızdırıldı. İşte o görseller:
Huawei Watch GT4'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Huawei, geçtiğimiz günlerde Barcelona'da bir etkinlik gerçekleştireceğini açıklamıştı. 14 Eylül'de gerçekleşecek olan bu etkinlikte ise şirketin yeni saati Huawei Watch GT4'ün tanıtılması bekleniyor. Yakın bir zamanda ise bu akıllı saatin 41 mm ve 46 mm boyutlarının görüntülendiği resimler ortaya çıktı.

İşte 46 mm Huawei Watch GT4:

Paslanmaz çelik kasadan oluşan Huawei'in yeni akıllı saati Watch GT4'ün 46 mm boyutunun iki farklı seçenekle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bunlardan biri silikon kordon bir diğeri ise metal kordondan oluşmakta. 

Huawei Watch GT4'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Yeni akıllı saatlerle ilgili ilk bilgilere göre Huawei, daha geniş bir fitness takip fonksiyonu ve yaklaşık iki haftalık pil ömrü sunacak. OLED ekrana sahip olacak saatler RTOS kullanan ARM Cortex-M işlemciyi temel alan son derece enerji tasarrufu sağlayan bir teknoloji kullanacak.

İşte 41 mm Huawei Watch GT4:

Huawei Watch GT4'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
3 farklı seçenekle piyasaya sürülecek 41 milimetrelik Huawei Watch GT4, kutudan çıkar çıkmaz Harmony OS 3.0'ı çalıştıracak. Son olarak Huawei Watch GT4'ün 249 Euro ile 399 Euro arasında değişen bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7037 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Huawei Watch GT4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim