Anlık Bildirim

Huawei P30 serisi EMUI 10 güncellemesi almaya başladı

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, yeni nesil arayüzü olan EMUI 10'un kararlı sürümünü alacak modelleri duyumuştu. Gelen haberler P30 serisinin bu güncellemeyi almaya başladığı yönünde.

Huawei P30 serisi EMUI 10 güncellemesi almaya başladı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta sizlere Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin, yeni nesil EMUI 10 arayüzünün hangi cihazlar için yayınlayacağını duyurmuştuk. Gelen haberlere göre Android 10 tabanlı EMUI 10, Huawei P30 serisine dağıtılmaya başlandığı yönünde.

Sırada Mate 20 serisi var

Huawei, resmi Weibo sayfasında EMUI 10 güncellemesinin Huawei P30 ve P30 Pro modellerine ulaşması gerektiğini açıkladı. Bu güncellemenin şu an için sadece Çin'deki kullanıcılar için geçerli olduğunu ve küresel çapta yayınlanmasının ise biraz zaman alacağını belirtmemizde fayda var.

Huawei P30 serisi EMUI 10 güncellemesi almaya başladı Tam Boyutta Gör

Yeni EMUI 10 güncellemesinin cihazlara yeni bir tasarım revizyonu ve Android 10'da yer alan özellikleri getirdiği ifade ediliyor. Huawei'nin güncelleme yol haritasına bakılırsa, sırada Mate 20 ve 20 Pro modelleri var ve bu güncellemenin de Kasım ayı bitmeden cihazlara ulaşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim