Anlık Bildirim

Huawei nova 5T önümüzdeki ay Avrupa'da satışa çıkacak

Çinli teknoloji üreticisi Huawei'nin, Kirin 980 yonga setine sahip yeni akıllı telefon modeli Huawei nova 5T'nin, önümüzdeki ay Avrupa'da satışa sunulacağı açıklandı.

Huawei nova 5T önümüzdeki ay Avrupa'da satışa çıkacak Tam Boyutta Gör

Mayıs ayında tanıtılan Honor 20 akıllı telefon modelinin bazı pazarlara Huawei nova 5T olarak geleceği açıklanmıştı. Huawei'den yapılan açıklamaya göre bu cihaz Kasım ayında Avrupa pazarında satışa çıkacak.

550 dolardan satılacak

Her ne kadar Honor 20 ile bire bir aynı özelliklerde olmasa da Huawei nova 5T modelinin kullanıcıların ilgisini çekecek bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Akıllı telefon 48 MP arka, 32 MP ön kamera, 6.26 inç FHD+ ekran, Kirin 980 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile birlikte geliyor.

Huawei nova 5T önümüzdeki ay Avrupa'da satışa çıkacak Tam Boyutta Gör

22.5W hızlı şarj desteği de sunan cihazın 3.750 mAh pil kapasitesi olduğunu da belirtelim. Huawei'nin devam eden lisans savaşına rağmen nova 5T tüm Google servisleriyle birlikte gelecek ve cihaz Android 9 tabanlı EMUI 9.1 arayüzünü çalıştıracak. Mavi, siyah ve mor renk seçenekleri ile raflara çıkacak olan cihazın 550 dolar (449 Euro) fiyat etiketinin olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim