Anlık Bildirim

Google hizmetleri, Honor akıllı telefonlara geri dönüyor

Huawei'den ayrılarak ABD yaptırımlarının dışında kalan Honor için işler iyi gidiyor. Honor 50 serisi, Google uygulama ve hizmetlerinin şirketin akıllı telefonlarına geri dönüşünü müjdeleyecek.

Honor telefonlar Google hizmetlerine kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Huawei, ABD'nin uyguladığı yaptırımlarlardan etkilenmemesi ve ayakta kalabilmesi için Honor'u satmıştı. Bu hamle ile birlikte Honor'un Google ve Qualcomm gibi Amerikan şirketleriyle iş birliği yapmasının önüne herhangi bir engel kalmadı. Plan işe yaramış görünüyor zira Honor rakipleriyle eşit şartlarda savaşmaya devam edecek.

Honor, Huawei çatısından ayrıldıktan sonra tüm mesaisini formaliteleri halletmek ve yeni sözleşmeler imzalamakla geçirdi. Qualcomm'un Honor'a işlemci tedarik edeceği artık kesin olarak biliniyor. Geriye kalan tek şey Google Mobil Hizmetleri (GMS) için Google ile anlaşmaktı. Çinliler bunu da başarmış görünüyor.

Honor telefonlar Google hizmetlerine kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Honor Almanya doğruladı

Honor akıllı telefonların uluslararası pazarda Google uygulama ve hizmetleriyle satışa sunulacağı bildirildi. Bu bir duyum veya spekülasyon değil. Bizzat şirketin kendisi tarafından açıklandı. Honor Almanya'nın resmi Twitter hesabı bu konuyla ilgili soru soran bir takipçisine cevap verdi.

NickNyan isimli kullanıcı yakında piyasaya sürülecek Snapdragon 778G işlemcili Honor 50'de Google hizmetlerinin olup olmayacağını açıkça sordu. Honor Almanya ise bunu resmi olarak doğruladı. Görünüşe bakılırsa Honor 50 serisi, Google Mobil Hizmetleri'nin (GMS) şirketin akıllı telefonlarına geri dönüşünü müjdeleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim