Anlık Bildirim

Hayat Eve Sığar uygulamasına yeni özellik: Ücretsiz maske kodu alınabiliyor

Koronavirüsla mücadele kapsamında ücretsiz olarak dağıtılan maskeler için artık Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden de başvuru yapılabilecek. Bunun için uygulamanızı güncellemeyi unutmayın!

Hayat Eve Sığar uygulamasına yeni özellik: Ücretsiz maske kodu alınabiliyor Tam Boyutta Gör

Koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığınca hizmete sunulan ve ücretsiz olarak indirilebilen Hayat Eve Sığar uygulamasına yeni bir güncelleme geldi.

Gelen yeni güncelleme ile, e-Devlet üzerinden yapılan başvuruyla alınabilen ücretsiz maske kodu Hayat Eve Sığar uygulamasından da alınabilir hale geldi. Uygulamadaki “Maske talep et” butonuna tıklayarak istihkakınız olan maskeyi talep edebiliyorsunuz. Ücretsiz maske talebinde bulunabilmek için uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.

Eğer ücretsiz maske hakkınızı kullanmadıysanız, butona tıkladıktan sonra oluşturulan kod ile eczaneye başvurarak ücretsiz maskelerinizi alabilirsiniz. Aksi takdirde “Şu anda adınıza tanımlı bir kod yada maske alma hakkınız bulunmamaktadır” uyarısıyla karşılaşacaksınız. Ücretsiz maske uygulamasından 20 yaş üzeri, 65 yaş altı ve kronik rahatsızlığı bulunmayan kişilerin yararlanabildiğini de hatırlatalım.

Vatandaşlar, Hayat Eve Sığar mobil uygulaması ile bölgelerindeki risk durumlarını anlık olarak takip edebiliyor. Uygulamadaki harita üzerinde, risk yoğunluğunun yanı sıra hastane, eczane, market, durak gibi acil ihtiyaçlarda bilinmesi gereken yerler de gösteriliyor. Vatandaşlar ayrıca mobil uygulama üzerinden kendi sağlıklarını da takip edebiliyor.

Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık ve Fitness Ücretsiz

Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar Hayat Eve Sığar Health & Fitness Ücretsiz 55,1 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7524 kez okundu.
59 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, hayatevesığar ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim