Anlık Bildirim

PowerColor, harici ekran kartı kutusunu piyasaya sürüyor

İnce dizüstü modeli için yüksek seviyede bir grafik gücü arayanlar için PowerColor’un harici ekran kutusu imdada yetişiyor. Kutu içerisinde GTX 1080 ekran kartı yerleştirilebiliyor.

Bağlantı teknolojilerinde son dönemde yaşanan gelişmeler artık rahat bir şekilde harici ekran kartı kullanabilmeyi mümkün hale getirdi. Özellikle Thunderbolt arabirimini kullanan harici ekran kartı kutularının sayısı hızla artıyor.

Harici Ekran Kartı Desteği

İnce dizüstü modellerinde bilindiği üzere grafik gücü düşük. Yüksek grafik gücü istiyorsanız bu kez çok kalın ve hantal oyuncu dizüstü bilgisayarlarına yönelmek zorundasınız. Harici ekran kartı kutuları bu dezavantajı ortadan kaldırıyor. Sadece dizüstü modelleri değil masaüstü sistemlerine de dokunmak istemeyenler için harici ekran kartı kutuları iyi bir alternatif.

PowerColor’un Computex 2016 fuarında tanıttığı Devil Box adındaki harici ekran kartı kutusu piyasaya çıkmış durumda. Tüketiciler bu sayede istedikleri ekran kartını harici olarak bilgisayar sistemlerine bağlayabilecekler.

Devil Box, AMD’nin XConnect teknolojisini temel alıyor. XConnect, AMD ekran kartlarının Thunderbolt 3 üzerinden en verimli şekilde sistemlere bağlanmasını sağlıyor. Intel ve Razer ortaklığında geliştirilen XConnect, Nvidia ile de uyumlu. Böylece bir tarafa kısıtlama yapılmamış. Radeon RX 480 ve GTX 1080 ekran kartına kadar sayısız seçenek mevcut.

Kutu içerisinde 500W güç kaynağı yer alıyor. 400 x 172 x 242 mm ölçülerindeki kutuya en fazla 310 x 140 x 50mm ekran kartları sığdırılabiliyor. Maksimum ekran kartı gücü ise 375W seviyesinde. Kutu, USB 3.1 Tip-C bağlantısı üzerinden Thunderbolt 3 standardını destekliyor. Kısıtlı sayıda satışa çıkan kutunun fiyatı ise 380$.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8116 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
powercolor, powercolor devil box ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim