Anlık Bildirim

Apple düşük satışlar nedeniyle iPhone SE modelini tekrar piyasaya sürdü

Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone modellerinin satışlarından mutlu olmadığını biliniyor. Şirket düşük satış grafiğini yükseltmek için iPhone SE modeline sarılmış durumda.
Geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini piyasaya süren Apple için işler yolunda gitmiyor. Şirket yüksek fiyat politikası nedeniyle yüksek satış rakamlarına ulaşamadı ve şimdi de bu durumu düzeltmek için eski modelleri tekrar satışa sunmaya başladı.

iPhone SE modelleri indirimli satılıyor

Gelen haberlere göre şirket iPhone SE modelini ABD'de tekrar satışa sunmaya başladı. Apple'ın büyük indirime gittiği bu cihazların 128 GB sürümü 299 dolardan satılırken 32 GB sürümü ise 249 dolar fiyat etiketine sahip. Mart 2016 tarihinde ilk kez piyasaya sürülen iPhone SE serisine kıyasla özelliklerde bir değişiklik yok.
Cihaz aynı 4 inç ekrana sahip ve A9 yonga seti ile çalışıyor. Şirket bu hamleyle girdiği panik modundan kurtulmayı deneyecek. Daha önceki haberlerimizde de sizlere duyurduğumuz gibi düşük iPhone satışları sadece Apple'ı değil, birçok tedarikçisini ve cep telefonu pazarını da etkilemiş durumda. Apple'ın bu durumun üstesinden nasıl geleceğini ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13401 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone se ve satış
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim