Anlık Bildirim

Android'in babası Andy Rubin'in çerçevesiz telefonu heyecan yarattı

Andy Rubin'in şirketinin iPhone 8 ve Galaxy S8 ile rekabet edebilecek premium bir akıllı telefon üzerine çalıştığı söyleniyordu. Çerçevesiz telefonunun görüntüsünün yayınlanması tansiyonu yükseltti.
Android'in kurucularından Andy Rubin, nihayet kendisi ve şirketi Essential'ın planlarıyla ilgili daha önceki söylentileri doğrulayan bir açıklama yaptı. Rubin, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını söylerken Twitter hesabı üzerinden çerçevesiz bir tasarıma sahip cihazın teaser görüntüsünü yayınladı.
Yayınlanan fotoğrafa baktığımızda, çerçevesiz tasarımın yanı sıra sağ tarafta güç düğmesi veya ses kontrolü olabilecek (veya olmayan) bir butonun yer aldığını görüyoruz. Telefonun üst kısmında herhangi bir ön kamera yer almıyor ancak kamera sensörü tıpkı Xiaomi Mi MIX gibi telefonun alt çerçevesinde olabilir. Cihazın çalıştırdığı yazılım bir Android sürümü gibi görünüyor fakat kesin birşey söylemek zor.
Telefonla ilgili önceki söylentiler, cihazın kenardan kenara ekrana sahip olacağını ortaya koymuştu. Ayrıca hem pil şarj yuvası hem de birinci ve üçüncü taraf aksesuarları eklemeyi sağlayacak manyetik konnektör aracılığıyla, zamanla yeni donanım özellikleri kazanabileceği de söyleniyordu.
Geçtiğimiz hafta, Softbank'ın Rubin'in şirketine 100 milyon dolar yatırım yapma planlarından vazgeçtiğini ve bunun Essential'a büyük bir darbe vurduğu iddia edilmişti. Ancak Rubin'in yeni Twitter gönderisine bakılırsa, akıllı telefonunun geliştirilmesi sürüyor ve yakın gelecekte piyasaya çıkacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10431 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim