Anlık Bildirim

Google, Pixel 4 modellerine 4K 60 FPS video desteği ekledi ve ardından kaldırdı

Google geçtiğimiz günlerde, Pixel 4 modellerine neden 4K 60 FPS video kaydı özelliği koymadığını açıklamıştı. Ancak şirketin cihazlara bu özelliği ekleyip, kaldırdığı ortaya çıktı.

Google, Pixel 4 modellerine 4K 60 FPS video desteği ekledi ve ardından kaldırdı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde size duyurduğumuz üzere, Google satışa sunduğu Pixel 4 modellerine çok fazla yer kapladığı ve yoğun olarak kullanılmadığını gerekçesiyle 4K 60 FPS video kaydı özelliğini koymadığını açıklamıştı. Ancak ortaya çıkan somut bilgiler ise kafa karıştırdı.

Geliştirme aşamasında eklendi

XDA Geliştiricileri Genel Yayın Yönetmeni Mishaal Rahman, Pixel 4 yazılımında yaptığı araştırmalar, şirketin geliştirme aşamasında cihaza 4K 60 FPS video kaydı özelliğini eklediğini ancak tekrar kaldırdığını ortaya çıkardı. Bunun birkaç nedeni olabileceği söyleniyor. Başlıca nedeni Google'ın da açıkladığı gibi 4K 60 FPS video kaydının, dakikada 500 MB depolama alanı kullandığı ve Pixel modellerinin ise 64 GB'dan başlıyor olması.

Google, Pixel 4 modellerine 4K 60 FPS video desteği ekledi ve ardından kaldırdı Tam Boyutta Gör

Ayrıca şirket bu özelliğin olmama gerekçelerinden birini de, çok az sayıda kullanıcı tarafından tercih edilmesi olarak açıklamıştı. Bununla beraber başka nedenleri olabileceği de söyleniyor. Örneğin video kalitesi Google'ın beğendiği seviyede değildi veya cihazın yonga seti 4K 60 FPS video kaydı sırasında aşırı şekilde ısınmış olabilir. Ayrıca bir başka neden olarak da pilin hızlı bir şekilde tükenmesi akla gelebilir. Her ne olursa olsun kullanıcılar Pixel 4 modellerinde bu özelliği bekliyorlardı ve büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim