Anlık Bildirim

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı

Google'ın birçok servisini birleştiren G Suite hizmeti, aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı. Bu gelişme bizzat G Suite başkanı Javier Soltero tarafından duyuruldu.

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

Google'ın Gmail, Drive, Takvim, Hangouts, Google Dokümanlar ve üretkenlik odaklı diğer uygulamalarından oluşan G Suite, 2 milyar etkin kullanıcı rakamına ulaştı. Açıklamayı ise G Suite bölümünün başkanı Javier Soltero yaptı.

Soltero, şirketin yeni planlarından bahsetti

Soltero, 2019 yılının sonunda aylık 2 milyar aktif kullanıcı eşiğinin geçildiğini belirtti ve Google'ın ileride verimlilik yazılımı portföyünü revize etmeye devam etmeyi planladığını açıkladı. Ayrı uygulamaların tek çatıda birleştirilme planlarından bahseden Soltero, Gmail, Drive ve Hangouts'u birleştiren tek bir birleşik uygulama getirmeyi planladıklarını söyledi.

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

G Suite ekibi ayrıca uygulamaları daha fazla optimize etmek için yapay zeka ve makine öğrenimi ile ilgili çalışmalarına devam edecek. Gmail'de kullanılan öngörü motorunun yakında Google Dokümanlar ve daha fazla G Suite uygulamasına geçeceği de gelen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim