Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar, Android 14 ile gelen Ultra HDR formatını destekleyecek

Mayıs ayında piyasaya sürülen Android 14 Beta 2 ile birlikte Ultra HDR formatı da kullanıma sunulmuştu. Google'ın yeni Ultra HDR formatına destek getiren ilk uygulama ise Google Fotoğraflar oldu.
Google Fotoğraflar, Ultra HDR formatını destekleyecek Tam Boyutta Gör
Mayıs ayında Google, Android 14 Beta 2'yi piyasaya sürmüştü. Android 14 Beta 2 ile standart JPEG görüntülerle tamamen uyumlu olacak 10 bit HDR görüntülere destek sağlamayı amaçlayan yeni bir Ultra HDR formatı da kullanıma sunulmuştu. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse Google'ın kendi uygulamaları bu formatı destekleyebilir.

Google'ın yeni Ultra HDR formatına destek getiren ilk uygulama: Google Fotoğraflar

Google'ın yeni Ultra HDR formatına destek getiren ilk uygulama Google Fotoğraflar oldu. Bu yeni format ile birlikte SDR görüntülerini HDR olmayan ekranlarda gösterecek, ancak HDR özellikli bir panelde görüntülendiğinde renkler ve kontrast ortaya çıkacak.

Fotoğraflarınızı JPEG formatını korurken mükemmel kalitede göstermenize olanak Google Fotoğraflar'ın bu yeni özelliği AssembleDebug'ın paylaşımı sayesinde ortaya çıktı. Uygulamanın 6.51.0.561138754 sürümünde Ultra HDR desteğine işaret eden birkaç dize görüntüleyen AssembleDebug, böylece Android 14 ile birlikte diğer üçüncü parti uygulamaların da bu özellikten yararlanabileceğini ortaya çıkardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim