Anlık Bildirim

Gears of War geliştiricisi Unreal Engine 5 demosu ile oluşturulan Alpha Point'ten yeni videolar paylaştı

Gears of War'un geliştiricisi olan The Coalition, daha önce açıkladığı gibi Alpha Point isimli Unreal Engine 5 demosu ile oluşturulan teknoloji demosundan yeni videolar paylaştı.

Gears of War geliştiricisinden Unreal Engine 5 videoları geldi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olan Gears of War'un geliştiricisi olan The Coalition, geçtiğimiz haftalarda açıkladığı gibi Unreal Engine 5 demosu ile oluşturulan Alpha Point isimli teknoloji demosundan ilk videoları paylaştı.

Paylaşılan videolarda hem çevreye dair bazı görüntüler görebiliyoruz hem de asıl ilgi çekici kısım olan karakter yaratma kısmını görebiliyoruz. Unreal Engine 5'te özellikle karakter tasarımlarının çok daha gerçekçi olduğunu söylemek gerek. Son oalrak görüntülerin Xbox Series X/S'te oluşturulduğunu da belirtelim.

Ayrıca The Coalition'ın teknik direktörü Kate Rayner'ın açıklamalarının da olduğu bir video da paylaşıldı. O dahil tüm videoları aşağıda bulabilirsiniz. The Coalition ekibi geçtiğimiz aylarda, şu anda Unreal Engine 5 ile geliştirdikleri birden fazla oyun olduğunu açıklamıştı. Ne yazık ki Gears serisinin altıncı oyunu, UE5 ile geliştirilmeyecek.

The Coalition Unreal Engine 5 Videoları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim