Anlık Bildirim

Gameloft yeni oyunu ile keskin nişancıları davet ediyor

Gameloft Sniper Champions 3D adlı oyun ile sanal keskin nişancılar birbirleri ile kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Parmağını titretmeyen turnuvaları kazanacak.  

Gameloft Sniper Champions 3D Tam Boyutta Gör

Mobil oyun dünyasında keskin nişancı yapımları oldukça popüler hale geldi. Sanal nişancılığına güvenenleri ise yavaş yavaş turnuva alanlarında görmeye başlıyoruz. Gameloft yeni oyunu ile bire bir turnuvaları başlatıyor. 

Gameloft Sniper Champions 3D

Sniper Champions 3D adıyla indirmeye sunulan mobil oyun çok da karmaşık olmayan bir turnuva ara yüzü sunuyor. Şimdilik hikaye akışı olmayan oyunda sadece bire bir nişan turnuvaları mevcut. 

Hedef tahtasına nişan alırken oyuncuların sapma mesafesini hesaba katması gerekiyor. Nişangah üzerinde belirli mesafe aralıkları verildiği için ara mesafeleri hesaplayarak süre bitmeden ateş etmesi gerekiyor. 

Parmağınız titrediğinde hedef de şaşabiliyor. Arenada ilerledikçe başarıların kilidi ve zamana karşı yarış şeklinde bölümler açılıyor. Kazandığınız sandıklarla tüfek parçaları ve fişek çeşitleri ile gücünüzü arttırabiliyorsunuz. Yeni dönemde oyuna farklı içerikler de eklenecek. 

 

[app=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.anmp.sniper.champions

Sniper Champions - Gun Range Sniper Champions - Gun Range Sniper Champions - Gun Range Sniper Champions - Gun Range Games Ücretsiz 420,7 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim