Anlık Bildirim

Game of Thrones'un sevilen aktörü, Witcher dizisine katıldı

Game of Thrones'ta Tormund karakterini canlandıran Kristofer Hivju, Witcher dizisine katıldı. Hivju'nun rolü maalesef biraz kısa olacak.

Game of Thrones'un sevilen aktörü, Witcher dizisine katıldı Tam Boyutta Gör

Netflix'in popüler dizisi The Witcher için ikinci sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Yeni sezonun oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Game of Thrones'ta Tormund karakterini canlandıran Kristofer Hivju, yeni sezona katılan son isim oldu.

41 yaşındaki sevilen aktör, "A Grain of Truth" isimli kısa hikayeden tanıdığımız Nivellen karakterini canlandıracak. Andzrej Sapkowski'nin The Last Wish kitabında yer alan A Grain of Truth hikayesinde; Nivellen, ormanın derinliklerinde yaşayan lanetlenmiş —korkunç bir canavara dönüşmüş— soylu bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. 

A Grain of Truth hikayesi, Witcher dünyasının kompleks insan ilişkilerini ve 'ahlaki griliğini' çok iyi bir şekilde yansıtması nedeniyle okurlardan büyük övgü almıştı. Witcher dizisinin yapımcısı olan Lauren S. Hissrich de, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, A Grain of Truth'u favori hikayelerinden birisi olarak göstermiş ve hikayeyi kesinlikle diziye uyarlamak istediğini söylemişti.

A Grain of Truth kısa bir hikaye ve serinin geri kalanından biraz bağımsız bir yapıya sahip. Bu nedenle Kristofer Hivju'nun dizide yalnızca bir bölüm yer almasını bekliyoruz.

Game of Thrones'un sevilen aktörü, Witcher dizisine katıldı Tam Boyutta Gör
 

İzlenme rekorları kırmıştı

Netflix, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada The Witcher'ın ilk sezonunun tam 76 milyon farklı kullanıcı tarafından izlendiğini ve "en çok izlenen ilk sezon" rekorunu kırdığını duyurmuştu. Dünya genelinde müthiş bir popülariteye ulaşan The Witcher'ın yeni sezonlarıyla uzun yıllar ekranlarda kalması bekleniyor.

The Witcher ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. Yeni sezonun çekimlerinin bu hafta başlayacağı belirtilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4192 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher, witcher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim