Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 5 ne kadar dayanıklı? İşte Samsung'un dayanıklılık testi

Samsung'un yeni katlanan telefonu Galaxy Z Fold 5, yeni esnek menteşe tasarımına sahip. Peki, Z Fold 5 katlamaya ne kadar dayanıklı? İşte Samsung'un gerçekleştirdiği testler:
Samsung Galaxy Z Fold 5 dayanıklılık testi Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modellerini “Şimdiye kadarki en dayanıklı katlanabilir telefonlar” olarak tanıtmıştı. Samsung, katlanan telefonların ne kadar dayanıklı olduğunu, hangi testlere tabi tutulduğunu gösteren bir video yayınladı.

200.000 katlamaya dayanıklı!

Samsung’un iki yeni katlanan telefonu katlama testi, yuvarlanma testi, su geçirmezlik testi, düşme testi, S Pen çizim testi gibi pek çok dayanıklılık testinden geçirildi. Belki de en önemlisi, iki modelde de kullanılan yeni esnek menteşe ne kadar dayanıklı?

Samsung’un testlerine göre 200.000 katlamaya kadar dayanıklılık sertifikasına sahip. Yeni menteşenin su damlası tasarımı, telefonun boşluk bırakmadan katlanarak kapanmasını ve daha ince ve hafif formda olmasını sağlıyor. Menteşe dışında koruyucu alüminyum çerçeve, artık ek darbe dağıtma katmanına sahip katlanan ekranlar da zorlu testlere tabi tutuldu.

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5, Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Z Fold 5’in fiyatı 65.000 TL’den başlıyor. Z Flip 5’in başlangıç fiyatı 45.000 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim