Anlık Bildirim

Galaxy Unpacked etkinliğinin tanıtım videosu heyecanlandırıyor

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Samsung, mobil endüstriye yön verecek ürünlerin duyurulacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tanıtım videosunu yayınladı. Bakalım bizleri neler bekliyor?

Galaxy Unpacked etkinliğinin tanıtım videosu heyecanlandırıyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji dünyası nefesini tutmuş, 5 Ağustos Çarşamba günü TSİ 17.00’da düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğine kilitlenmişken, Samsung tarafından yayınlanan tanıtım videosu bekleyenlerin heyecanını ikiye katladı.

Galaxy’nin 5 yeni üyesiyle tanışmaya hazır olun!

İlk defa Güney Kore'den yapacağımız canlı yayınla ekranlarınıza gelecek olan Galaxy Unpacked etkinliği, içerisinde bulunduğumuz yeni normal dönemi gereği tarihinde ilk kez yalnızca internet ortamında düzenlenecek. Böylelikle Galaxy’nin en yeni üyeleri, daha önce hiç olmadığı kadar heyecan verici bir sanal deneyimle sizlerin karşısında olacak.

Teknoloji tutkunları bu cihazları merakla beklerken, Samsung’un yayınlamış olduğu tanıtım videosu, Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulacak yeni cihazlar hakkında önemli ipuçları veriyor.

Videoda Galaxy Note 20, katlanabilir telefon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, ve üst segment bir tablet dikkatleri üzerine çekerken yine videoda geçen, “Samsung Dijital Şehri’ndeki geliştiricilerin, tasarımcıların, mucitlerin anlatacağı daha önce duyulmamış hikâyelere özel erişim” cümlesi de bir hayli merak uyandırıyor.

Samsung’un duyuracağı en yeni teknolojilerden haberdar olmak için 5 Ağustos’ta düzenlecek Galaxy Unpacked etkinliğine buradan kayıt olun!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim