Anlık Bildirim

Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE Plus Avrupa'da listelendi: İşte fiyatı

Galaxy Tab S9 ailesinin yeni üyeleri Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE Plus'ın fiyatı açığa çıktı. Peki Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE Plus ne kadar mal olacak? İşte detaylar..
Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE Plus Avrupa'da listelendi: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Galaxy Tab S9 ailesini genişletmeye hazırlanıyor. Bu bağlamda ailenin yeni üyeleri Galaxy Tab S9 FE (11 inç) ve S9 FE Plus (12,4 inç) hakkında bir süredir sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Son olarak her iki tablet, Avrupa merkezli bir perakende sitesinde listelendi. 

Galaxy Tab S9 FE fiyatı sızdı

Yeni paylaşılan raporlara göre Galaxy Tab S9 FE, 549 euro'dan başlayan fiyatlara sahip olacak. Ancak bu fiyatlandırmanın standart 11 inçlik modele ait olduğunu belirtelim. 12,4 inç Galaxy Tab S9 FE Plus'ın 8GB/128GB sürümü ise 749,99 euro fiyatla tanıtılacak. Bu fiyatlandırmanın vergiler ve tarifeler nedeniyle farklılık gösterebileceğini belirtelim.

Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE Plus Avrupa'da listelendi: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Bilmeyenler için FE yani Fan Edition tabletlerin Galaxy Tab S9 serisine göre daha ucuz bir alternatif olması bekleniyor. Bununla birlikte her iki model, ana seriden farklı olarak Exynos 1380 platformundan güç alacak. Samsung, destek sayfaları üzerinden her iki Galaxy Tab S9 FE modelini doğrulamış olsa da, cihazın duyuru tarihini henüz netleşmedi.

Tabletler için konuşulan diğer detaylar arasında S Pen, stereo hoparlörler, USB Type-C bağlantı noktası ve 45W hızlı şarj olarak sıralayabiliriz. Ayrıca cihazlarda GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 ve Samsung DeX desteğinin de yer alacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim