Anlık Bildirim

Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ özellikleri netleşti: Peki neler sunacak?

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ modellerinin özellikleri netleşmeye başladı. Peki Samsung'un bütçe tabletleri neler sunacak? İşte detaylar...
Galaxy Tab S9 FE ve FE+ özellikleri netleşti: Peki neler sunacak? Tam Boyutta Gör
Samsung, önümüzdeki haftalarda Galaxy S23 FE, Galaxy Buds FE, Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ olmak üzere yepyeni Fan Edition modellerini duyuracak. Bildiğiniz gibi uzun süredir bu cihazlar hakkında sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Son olarak Galaxy S9 FE ve S9 FE+ ikilisinin de tüm özellikleri belli oldu.

Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ özellikleri netleşti

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy S9 FE ve S9 FE+, temel modellerde karşımıza çıkan OLED'e kıyasla LCD panele sahip olacak. Bu noktada Galaxy Tab S9 FE'nin 16:10 formatında 2304 x 1440 piksel çözünürlük,  Galaxy Tab S9+'ın ise, 2560 x 1600 çözünürlük ve 12,4 inç ekran boyutuna sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca yalnızca Plus versiyonuS Pen girişine destek sunacak.

Galaxy Tab S9 FE ve FE+ özellikleri netleşti: Peki neler sunacak? Tam Boyutta Gör
Yonga seti bölümünde ise her iki tablete Exynos 1380 platformu eşlik edecek. Snapdragon işlemcilerin ise planda olmadığı söyleniyor. Bununla birlikte Galaxy Tab S9 FE 6/128GB ve 8/256GB, Tab S9 FE+ ise, 8/128GB ve 12/256GB seçeneklerinde satışa sunulacak. Ayrıca tüm modellerde 1 TB'a kadar mikro SD yuvası ve IP68 sertifikası bulunacağını belirtelim.

Arka bölümde ise büyük değişim söz konusu değil. Tab S9 FE'nin arkasında bir adet 8 MP'lik sensör bulunurken Plus'ın iki (8+13MP) kamerası olacak ve her iki cihaza 12MP selfie kamerası eşlik edecek. Tabletlerin çıkış tarihi ise henüz netleşmedi ancak Tab S9 FE'nin 529 euro, Tab S9 FE+'ın ise 699 euro başlangıç fiyatına sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca bu fiyatlandırmanın yalnızca Wi-Fi sürümleri için geçerli olduğunu belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim