Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24'ün ekran canlılığını artıracak güncelleme yolda

Galaxy S24 serisi telefonlarda canlı renk profili seçilse bile ekran renkleri canlı göstermiyor. Samsung'un bir sonraki güncellemeyle bu sorunu çözeceği söyleniyor.
samsung galaxy s24 canlı profil canlılık seçeneği güncelleme Tam Boyutta Gör
Galaxy S24 Ultra kullanıcıları, bir süredir canlı profilin istenildiği gibi çalışmadığından şikayetçi. Canlı ayarı uygulandığında S24 Ultra, herhangi bir değişiklik yapmıyor. Neyse ki, Samsung'un bu sorunu çözecek yazılım güncellemesi yolda.

Canlılık seçeneği geliyor

Galaxy S24’ün sorunlarından biri de ekrandaki renklerin canlılığı. İlginç olarak, canlı renk profilinin seçilmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor; telefon, ekran canlılığı artırmak yerine doğru renkleri göstermeye devam ediyor. Bu, bir hata olarak düşünebilir ancak Samsung’un kasıtlı olarak yaptığı bir şey. Samsung, bu konuda kullanıcılardan çok fazla şikayet almış olacak ki, şirketin bir sonraki güncellemeyle bu özelliği etkinleştireceği söyleniyor.

Samsung, beyaz dengesi ayarının altına renklerin canlılığını ayarlanmasına olanak tanıyan "vividness" adında yeni bir kaydırıcı ekleyecek. Kullanıcılar, canlılık ayarıyla canlılığı artırıp bir önceki seriye benzer renkler elde edebilecek. Yeni özelliğin Şubat 2024 güvenlik güncellemesiyle geleceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim