Anlık Bildirim

Galaxy S24 şikayetleri bitmiyor: Şimdi de yüz tanıma kilidi ve ekran yansıtma sorunu!

Samsung, yakın zamanda Galaxy S24'ün ekran ve kamerasına ilişkin sorunları gideren yazılım güncellemesini yayınladı ancak kullanıcılar yeni bir sorunla karşı karşıya.
samsung galaxy s24 yüz tanıma kilidi & ekran yansıtma sorunu Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy S24 telefonlarının özellikle S24 Ultra modelinin satışından oldukça memnun. Marka tarafında yüzler gülse de, son kullanıcı tarafında sorunlar bitmiyor. Ekran ve kameraya ilişkin sorunların ardından kullanıcılar, telefonun yüz tanıma ile ekran kilidi açma özelliği ve miracast tabanlı ekran yansıtmayla ilgili sorunlar bildirmeye başladı.

Düşük ışıkta yüzü algılamıyor

Galaxy S24 kullanıcıları, yüz tanıma kilidi ile ilgili olarak telefonun hafif düşük ışık koşullarında yüzü algılayamadığından şikayet ediyor. Ancak, kamera uygulamasını açtıklarında ön kamerayı kullanarak kendilerini kamerada görebildiklerini belirtiyorlar. Yüzü yeniden taratmanın da sorunu çözmediğini ekliyorlar. Şu aşamada Samsung’un topluluk forumunda moderatörlerin sunduğu çözüm önerilerinden hiçbiri işe yaramıyor, Samsung da kullanıcıların yaşadığı bu sorunu henüz resmi olarak kabul etmiş değil.

Samsung S24 kullanıcıları, ayrıca Miracast’i kullanarak TV’de ekran yansıtma sorunu yaşadıklarını belirtiyor. Galaxy A52, Galaxy S10+, Galaxy S22 Ultra gibi eski modellerde Miracast kullanarak ekranı kablosuz olarak televizyona yansıtma sorunu yaşanmıyor. Samsung, bu sorunu da henüz kabul etmedi.

Kaynakça https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/face-recognition-doesn-t-work-properly/td-p/9105906 https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/screen-mirroring-doesn-t-work/m-p/9112736#M7836 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13354 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
şikayet, sorun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim