Anlık Bildirim

Galaxy S24 serisi dünyanın ilk “AI Phone” ürünü olabilir

Samsung, akıllı telefonları için yeni bir özellik hazırlıyor. Firmanın, Galaxy S24 serisi için “AI Phone” ticari markalarını tescil ettirerek yeni özelliklere işaret ettiği söyleniyor.

Galaxy S24 serisi dünyanın ilk “AI Phone” ürünü olabilir Tam Boyutta Gör

Samsung’un da açıklamaları dikkate alındığında Galaxy S24 serisi Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 yongalarıyla birlikte çıkış yapacak. Ancak son gelişmeler gösteriyor ki Samsung, yeni serisinde performanstan ziyade yazılım tarafına daha çok odaklanacak. Zira firma, bir süre önce “AI Phone” ve “AI Smartphone” markalarını tescil ettirdi. Bu da cihazların gelişmiş yapay zeka özellikleriyle gelebileceğine işaret ediyor.

Galaxy S24 serisinde anada odak yapay zeka

Koreli devin önümüzdeki yılın başlarında tüm Galaxy S24 modellerine üretken yapay zekayı tanıtacağı bildiriliyor, ancak böyle bir programın 2024 amiral gemisi serisinde çalışırken nasıl davranacağına dair bir açıklama yok. Bununla birlikte Samsung, yapay zekayı kullanarak hem önceki seriyi hem de rakiplerini rekabette geride bırakabilir.

Bununla birlikte firma Exynos 2400 duyurusu sırasında metinden görüntüye yapay zeka modelinin yonga üzerinde çalıştırıldığına dikkat çekmişti. Benzer şekilde Snapdragon 8 Gen 3 yongası da dahili olarak Stable Diffusion veya diğer büyük dil modellerini çalıştırabilecek güçte. Dolayısıyla donanım tarafında cihaz üstü yapay zeka için bir engel yok. Samsung’un halen yapay zeka ile Galaxy S24’te neler yapacağı belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte Samsung’un Galaxy S24 serisini 17 Ocak tarihinde ABD’de yapacağı bir etkinlik kapsamında tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
95079 kez okundu.
14 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S24 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim