Anlık Bildirim

Galaxy Note 10 serisi, kararlı Android 10 güncellemesi almaya başladı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S10 serisi için kararlı Android 10 sürümünü yayınlamıştı. Şirket şimdi ise bu güncellemeyi Galaxy Note 10 serisinde başlattı.

Galaxy Note 10 serisi, kararlı Android 10 güncellemesi almaya başladı Tam Boyutta Gör

Samsung geçtiğimiz ay Galaxy S10 serisi için kararlı Android 10 güncellemesini One UI 2.0 arayüz sürümü ile birlikte sunmuştu. Şirket şimdi ise  Galaxy Note10 ve Note10+ cihazlar için Android'in en son kararlı sürümünü dağıtmaya başladı.

Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara dağıtılacak

Note 10 cihazlar için sunulan bu güncellemenin, önümüzdeki ayın başlarında yapılması planlanıyordu. Kullanıcılar açısından sürpriz olarak nitelendirilebilecek kararlı Android 10 güncellemesi artık cihazlara gelmeye başladı. Güncellemenin şu anda Almanya'daki One UI 2.0 beta programına kayıtlı kullanıcılara dağıtıldığı belirtilirken, N97*FXXU1BSL7 sürüm numaralı güncellemenin dosya boyutunun ise 145 MB. olduğu görülüyor.

Galaxy Note 10 serisi, kararlı Android 10 güncellemesi almaya başladı Tam Boyutta Gör

Eğer siz de Note 10 serisi cihaz kullanıyorsanız ve henüz güncelleme bildirimi almadıysanız, Ayarlar-Sistem Güncellemeleri bölümünü manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Samsung'un yeni güncellemeyi birkaç gün içinde tüm ülkelerdeki Note 10 kullanıcılarına göndereceğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim