Anlık Bildirim

Far Cry 6, Mart 2021'de piyasaya sürülebilir

Fransız video oyun şirketi Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry 6 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çıkan söylentilere göre oyun önümüzdeki yılın Mart ayında çıkabilir.

Far Cry 6, Mart 2021'de piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Far Cry serisinin hayranıysanız ve bir sonraki Far Cry oyununun ne zaman çıkacağını merak ediyorsanız, size iyi bir haberimiz var. Güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılara göre çok fazla beklemeniz gerekmeyecek.

Serinin son oyunu 2018'de gelmişti

Geçmişteki doğru tahmin ve iddiaları ile son derece güvenilir bir kaynak olan Kotaku'dan Jason Schreier'in bir tweetine göre Far Cry 6, sadece birkaç ay sonra yani Mart 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun geliştirici şirketi Ubisoft, Nisan 2020 ve Mart 2021 tarihleri arasında beş oyun yayınlayacağını duyurmuştu ve bunlardan birinin Far Cry 6 olacağı ifade ediliyor.

En son Far Cry oyununu 2018 yılında görmüştük ve bu nedenle yaklaşık 3 yıl sonra seriye yeni bir oyunun katılması mantıklı görünüyor. Buna ek olarak Schreier'ın iddilarına göre Ubisoft bu süre zarfında yeni bir Assassin's Creed oyununu da piyasaya sürecek ve Splinter Cell bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4969 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, far cry 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim