Anlık Bildirim

F1 İstanbul iptal, Şampiyonlar Ligi finali başka ülkede

11 Haziran tarihinde yapılacak F1 İstanbul ayağı iptal edildi. İki İngiliz takımın final oynayacağı 30 Mayıs tarihindeki Şampiyonlar Ligi karşılaşması da Portekiz’e alındı.

F1 İstanbul iptal, Şampiyonlar Ligi finali başka ülkede Tam Boyutta Gör

Bu yıl ülkemizin ev sahipliği yapacağı iki önemli spor turnuvası ne yazık ki COVID-19 salgınının son durumu bahane gösterilerek elimizden alındı. Zaten bir süredir karar alınması için yoğun bir lobi faaliyeti vardı. 

F1 İstanbul ve Şampiyonlar Ligi finaline elveda

Bugün iki üzücü haber ardı ardına geldi. 11-13 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve duyurunun da kısa süre önce yapıldığı F1 etkinliği iptal edildi. Haberi Movistar F1 kanalı ve ardından ülkemizdeki resmi yayıncı S Sport verdi. 

Diğer şok haber ise Şampiyonlar Ligi’nden geldi. Yine İstanbul’da yapılacak olan Şampiyonlar Ligi finali 30 Mayıs tarihinde Portekiz’de gerçekleştirilecek. Aslında iki İngiliz takımın final oynayacağı karşılaşmanın İngiltere’ye alınması için lobi yapılıyordu ancak ilginç bir şekilde Dragao Stadı’na alınmış.

Böylelikle turizm açısından iki önemli olayı elimizden kaçırmış olduk. Ülkemizde yüksek seyreden koronavirüs rakamlarının kararlarda etkili olduğu tahmin ediliyor. Böylece yıl içerisinde üst seviye bir turnuva düzenlenme ihtimali de kalmamış oluyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23560 kez okundu.
128 kişi, toplam 135 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
f1 istanbul, şampiyonlar ligi finali ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim