Anlık Bildirim

Epic’in patronu Tim Sweeney’e göre PS5’in SSD’si PC dahil tüm platformların en iyisi

PlayStation 5 üzerinde yeni nesil Unreal Engine'i tanıtan Epic’in patronu Tim Sweeney, PS5'te kullanılan SSD'nin tüm platformlardaki en iyi depolama çözümü olduğunu iddia etti.

Epic’in patronu Tim Sweeney’e göre PS5’in SSD’si PC dahil tüm platformların en iyisi Tam Boyutta Gör

Epic CEO'su Tim Sweeney, PlayStation 5 konsolu üzerinde çalışan Unreal Engine 5 oyun motoru gösterimi sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladığı bir söyleşiye katıldı.

Yeni nesil konsolların oyun stüdyoları için ne anlama geldiği ile ilgili soruları cevaplayan Sweeney, daha sonra PS5’e methiyeler düzmeye başladı. Özellikle SSD konusuna değinen CEO, açıklamasında, “Sony’nin depolama çözümü muazzam. Konsollardaki en iyi çözümü geçtim, tüm platformlardaki en iyi çözüm. Konsolada kullanılan SSD, üst seviye PC’lerde gördüğümüzden bile daha iyi. Sanırım bu sayede geçmişte hayal bile edemediğimiz etkileşimin içine gireceğiz. Yükleme ekranları artık tarih oldu. Oyun içi nesnelerin sonradan yüklenmesi gibi sorunlar artık olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Epic’in patronu Tim Sweeney’e göre PS5’in SSD’si PC dahil tüm platformların en iyisi Tam Boyutta Gör

Sweeney’nin bu iddialı sözlerinin doğruluğunu ancak konsol piyasaya çıktığında görebilecek olsak da konsolda PCIe 4.0 SSD (4. nesil) çözümü kullanılacağı belirtiliyor. PC tarafında gördüğümüz 4. nesil SSD’ler halihazırda 5 GB/sn okuma hızlarına zaten ulaşıyor. Dolayısıyla CEO’nun bu iddiaları, konsol piyasaya çıktığında biraz havada kalacakmış gibi duruyor. Tabi, Sony ve rakibi Microsoft, konsolların depolama kapasitesini artırmak için harici SSD’ler kullanmayı düşünüyor. İşte, konsolları depolama anlamında PC platformuna kıyasla farklı kılacak özellik de ultra yüksek hızlı harici SSD çözümleri olabilir.  

Kaynakça https://www.gamesradar.com/uk/ps5-ssd-is-best-in-class-across-all-platforms-says-epic-ceo-tim-sweeney/ https://www.androidcentral.com/epics-tim-sweeney-praises-playstation-5s-storage-power Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9591 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
harici ssd, pcie ssd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim