Anlık Bildirim

Epic Games bu hafta bir oyun daha hediye ediyor: İşte haftanın ücretsizleri

Epic Games, bu hafta kullanıcılara bir oyun daha hediye ediyor. Aksiyon ve gizlilik temalı Golden Light, 9 Kasım'dan 16 Kasım'a kadar ücretsiz olacak. İşte detaylar...
Epic Games bu hafta bir oyun daha hediye ediyor! 199 TL değerinde Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük oyun firmalarından olan Epic Games, ücretsiz oyun fırsatları ile kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Öyle ki her hafta farklı bedava oyunlarla karşılaşıyoruz. Son olarak Epic, bu hafta Steam'de 199 TL'ye satılan bir korku oyununu kullanıcılarına bedava sunacak. İşte haftanın ücretsizi...

Epic Games'te haftanın ücretsizi: Golden Light

Aktarıldığı kadarıyla Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, aksiyon ve gizlilik temalık Golden Light olacak. HypeTrain tarafından 2021 yılında yayınlanan bu oyun, roguelike unsurlara ve ürkütücü bir atmosfere sahip. Ayrıca oyunculara prosedürel bir kara komedi teması sunuluyor. 

Epic Games bu hafta bir oyun daha hediye ediyor! 199 TL değerinde Tam Boyutta Gör
Golden Light, Epic Games Store'da 9 Kasım'dan 16 Kasım'a kadar ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Dolayısıyla Epic kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların bu fırsatı kaçırmamasında fayda var. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunu 9 Kasım'dan önce kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Zira bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacak.

Ayrıca halihazırda 9 Kasım'a kadar ücretsiz olan Turnip Boy Commits Tax Evasion'ı da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'te ücretsiz: 9-16 Kasım

Golden Light

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim